Spise

 Folldal Fjellhotell

På frokostbuffeen fra 8.30 finner du et stort utvalg hver morgen.

Etter ønske fra gjestene tilbyr vi også lunsj eller en matpakke.

Vi setter vår ære i en rikholdig middagsbuffet, og liker å servere norsk tradisjonsmat. Derfor serverer vi mat som reinsdyrstek, elgbiff, rømmegrøt, lokal fisk, friske salater og forskjellige typer desserter. Alt er hjemmelaget, og middagen serveres fra 18.30.

Tlf: 62 49 01 86
www.folldalhotel.no - folldalhotel@gmail.com

 Breisjøseter Turisthytte

Breisjøseter Turisthytte
Overnatting med frokost og middag.  Alle rettigheter ved Turisthytta. Catering levert der du ønsker dem.


Hvorfor ikke nyte det beste av det beste?
Håkon Magne Skjøren arrangerer matopplevelser som inneholder opptil 16 retters middag. Disse arrangementene MÅ forhåndsbestilles da det er stor rift om plassene. Så vil du oppleve noe helt unikt, ring og bestill!
Vi har åpent sommer sesong og vintersesong. Vi har også på sommeren Breisjøfestivalen!


Tlf: 970 69 836 

e-post: fjellet@breisjoseter.no

web: www.breisjoseter.no


 Grimsbu Turistsenter

Kafeteria med plass til 120 personer. Middagsservering, grillmat, kaker, kafe og sjenkelbevilgning med alle rettigheter.

Åpent fra 8:00 til 19:00/21:00 
Grillmat fra 8:00 til 19/00/21:00

Tlf: 62 49 35 29 www.grimsbu.no - mail@grimsbu.no



Kvistli Islandshester

Våre gjester får servert frokostbuffet, lunsj og middag. Alle samles rundt langbordet i spisestua til måltidene. Opplev gårdslivet vårt med hunder, katter, kaniner, lamaer og våre 80 islandshester.

Tlf: 924 62 635 / 920 37 398
www.kvistli.no
- post@kvistli.no


Atnasjø Kafé

Tlf: 950 88 652

Kvebergsøya

Middagsservering for gjester og grupper. Hjemmelaget deilig mat basert på lokale råvarer serveres enten foran peisen i det gamle kjøkkenet eller i selskapslokale "Fjøset" der det er plass til 20 - 45 gjester. Vi serverer 3-retters-meny etter dine ønsker. Ta kontakt for menyforslag.

Tlf: 416 13 941
www.kvebergsoeya.com - post@kvebergsoeya.com


 Gruvekroa

Gruvekroa kafé ligger sentralt inne på gruveområdet, og deler huset med museet og nasjonalparksenteret. Kafeen er åpen hver sommer og i påsken. Her serveres god norsk mat. Stedet har en kapasitet på ca 100 personer, er godt egnet til selskaper og har gode konferansemuligheter til ca 60 personer.


Påsken 28. mars - 5. april.
Sommer 13. juni - 31. august.

Tlf: 974 97 247
www.folldalgruver.no - gruvekroa@folldalgruver.no


 Hjerkinn Fjellstue

Tlf: 61 21 51 00 www.hjerkinn.no - booking@hjerkinn.no